Driehoek Taxateurs Taxatiespecialist & Advies o.z.

Driehoek Taxateurs is een onafhankelijke organisatie op het gebied van taxaties en advies inzake  alle soorten vastgoed.

Wij taxeren onroerende zaken voor intermediairs (geldverstrekkers), woningcorporaties en consumenten. Degene die het taxatierapport opmaakt, mag noch direct, noch indirect betrokken zijn bij de koop, verkoop, bemiddeling of financiering met geldnemer/koper, verkoper, bemiddelaar of geldgever. Wij zijn al jaren puur een taxatiespecialist in Noord Nederland en hebben de onafhankelijkheid en integriteit al jaren hoog in het vaandel staan!

Tevens maken hypotheekadviseurs/intermediairs, geldverstrekkers en woningcorporaties gebruik van onze unieke taxatieapplicatie.
De hypotheekadviseur vraagt digitaal een taxatieopdracht aan en blijft vervolgens constant op de hoogte van de status van de opdracht. Indien het (gevalideerde) taxatierapport gereed is dan kunt u als adviseur direct een exemplaar downloaden (pdf).

Voor adviseurs

Wanneer u als adviseur nog geen inloggegevens van onze applicatie heeft, vraag deze dan direct aan! Wij zijn u graag van dienst!