Aankoopbegeleiding & Advies

Stel dat u het huis van uw dromen heeft gevonden dan gaat het allemaal beginnen. Je maakt plannen over de inrichting, bent enthousiast over de ruimte en de buurt waarin het huis staat, kortom in gedachten woont u er al.

Aankoopbegeleiding

De kans is tegenwoordig groot dat u zelf een woning hebt gevonden maar u wilt wel een deskundig iemand naast u hebben staan die het huis bouw- en prijstechnisch kan beoordelen en u kan wijzen op de juridische valkuilen. Wij stappen met u het traject in wanneer u al een keer het woonhuis heeft bezichtigd en interesse heeft om eventueel tot aankoop over te gaan met inachtneming van ons advies!

Wij houden ons enkel bezig met aankoop en verkopen dus zelf geen woningen of hypotheken. Geen dubbele belangen. Zo blijven wij altijd zuiver, ook ten opzichte van de verkopende makelaars waar wij mee onderhandelen over de prijs en dat scheelt!

De aankoopmakelaars van Driehoek Taxateurs dragen onder andere zorg voor de volgende zaken:

  • Maakt de afspraak voor de 2e bezichtiging
  • Adviseert u over de reële marktwaarde van de woning
  • Adviseert u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is
  • Advies over de te volgen onderhandelingstrategie
Onderhandeling

Na de opname en het advies van onze kant aangaande de marktconforme (richt) prijs kunnen we met u goed vinden overgaan tot de onderhandeling. Elke stap die wie maken is in overleg met u. Wij zullen alles in het werk stellen om een zo laag mogelijke, marktconforme prijs te bedingen.

Afhandeling

Wanneer er een (mondelinge) overeenkomst is gesloten communiseren wij uw gegevens (tevens kunt u als kopende partij een notaris naar keuze uitzoeken) naar de (eventuele) verkopende makelaar die een onderhandse koopakte zal opmaken. Deze onderhandse koopakte zullen wij vervolgens controleren zodat wij u behoeden voor juridische valkuilen.

Vast tarief

Uit onderzoek is gebleken dat een goede aankoopmakelaar een (veel) lagere aankoopprijs in de wacht sleept dan een particuliere koper.
Driehoek Taxateurs werkt met een scherp tarief voor een aankoopbegeleiding/ onderhandeling en afhandeling.  Neem contact met ons op!

Overige vragen

Indien u vragen heeft of ons wilt inschakelen als aankoopmakelaar dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor telefoon 050-3118702